Doyle Center


parks-conservation

Blair Hines Design Associates designed the landscape for an environmental conference center for The Trustees of Reservations. The 5-acre site plan includes 56 parking spaces, 12 overflow spaces and storm water retention ponds designed as habitat areas and aesthetic features. The landscape plan also included a large stone paved outdoor gathering, meeting space and an entry to the path system of the reservation. Storm water detention ponds have become habitat for breeding salamanders and frogs.
Parks & Conservation Projects

 

All Projects…

Doyle-Conservation-plan_16x10
Doyle-Conservation-stone-gateway_16x10
Doyle-Conservation-entry_16x10
Doyle-Conservation-courtyard_16x10
Doyle-Conservation-stone-wall_16x10
Doyle-Conservation-view-across-wet-meadow_16x10